Cena con venganza

Fes clic al vídeo! i puja el volum! 📹🍿▶️

La imatge mostra una escena de menjar que combina elements tradicionals asiàtics amb referències visuals de la pel·lícula Kill Bill.

Aquí alguns detalls i curiositats 😊🙌🏻:

  1. Entre els detalls que revelen la inspiració cinematogràfica tenim el fons i la decoració, d’un groc vibrant, similar al icònic vestit de La núvia (Beatrix Kiddo) a «Kill Bill».
  2. Hi ha un cartell amb un caràcter kanji vermell, que pot recordar la influència japonesa en la pel·lícula. Podem veure al fons a la dreta un fanal japonès penjat, que reforça l’ambient oriental.
  3. La taula està plena de plats de menjar japonès, incloent-hi sushi, gyoza i altres especialitats, com també una ampolla de cervesa Kirin Ichiban, la qual cosa afegeix autenticitat a l’ambient.
  4. Al centre de la imatge hi ha una fulla de paper amb la «Death List Five» escrita a mà. Aquesta és una referència directa a la llista de persones que La Núvia busca venjar a la pel·lícula.
  5. A l’esquerra de la llista, hi ha una clau de cotxe amb un clauer que diu «Pussy Wagon», el mateix vehicle que La Núvia roba i utilitza a la pel·lícula. Això evoca les escenes als restaurants japonesos de la pel·lícula.

Aquesta obra convida l’espectador a submergir-se en un banquet de sabors i referències, descobrint el vincle amb el món de Tarantino.