Exposició La Sala – xamor

Les meves obres són un emocionant homenatge al cinema. Com a creativa fotògrafa i dissenyadora, he ideat una experiència interactiva i captivadora composta per cinc peces d’art, de les quals tres d’elles ( Obra 1, obra 3 i obra 5) formen part d’una pel·lícula i són les que hauràs d’observar detingudament, descobrir els elements clau de cadascuna i amb una petita pista que et donaré, et convido a endevinar de quina pel·lícula es tracta. A més de les fotografies d’aquestes obres esmentades s’et permetrà gaudir d’una breu animació/stop motion que confirmarà la teva resposta de manera especial, així que prepara’t per a una experiència interactiva única que desafiarà el teu enginy, cinèfil! T’animes a acceptar el repte? Comencem…


🎥 OBRA 1:

UN ENCUENTRO DE OTRO MUNDO

Aquí tens la teva PISTA 🔍: Un racó on un nen i el seu amic d’un altre món van compartir moments màgics

Emocionat per saber de quina pel·lícula es tracta? Fes click al següent link i ho descobriràs!


OBRA 2:

VISIÓN RETRO

Aquesta imatge celebra la nostàlgia del cinema clàssic i la màgia de les primeres experiències tridimensionals. Presentant un patró d’ulleres de paper 3D, conegudes per les seves lents vermella i blava, l’obra transporta a l’espectador a una època en la qual el cinema en 3D era una novetat emocionant. Aquestes ulleres, icòniques de les dècades passades, simbolitzen la fascinació per la tecnologia i l’entreteniment visual que van definir una era. Aquest títol i descripció emmarquen les ulleres de paper 3D com un símbol de l’evolució del cinema, evocant records i celebrant una part important de la història cinematogràfica.


🎥 OBRA 3:

SUMMER NIGHTS

Aquí tens la teva PISTA 🔍: El lloc on la música, el romanç i els cotxes clàssics van definir una generació

Emocionat per saber de quina pel·lícula es tracta? Fes click al següent link i ho descobriràs!


OBRA 4:

SABOR DE CINE

Aquesta imatge captura l’essència de l’experiència cinematogràfica a través de la imatge d’una bossa plena de crispetes. Aquest senzill però icònic símbol del cinema ens transporta instantàniament a les sales on les històries cobren vida a la gran pantalla. Les crispetes amb el seu aroma i sabor inconfusibles, són l’acompanyant perfecte per cada aventura cinematogràfica, fent de cada mossegada un record de moments màgics. Aquest títol i descripció ressalten la connexió entre les crispetes i l’experiència de veure pel·lícules, evocant la nostàlgia i la tradició del cinema.


🎥 OBRA 5:

CENA CON VENGANZA

Aquí tens la teva PISTA 🔍: Un sopar digne d’una lluita èpica, on cada mossegada pot ser l’última

Emocionat per saber de quina pel·lícula es tracta? Fes click al següent link i ho descobriràs!